adidas tubular shadow

Petites brèves inclassables que vous voulez partager avec nous sur le sport, la politique, la TV, le cinéma, la culture, la popotte, les restos, les sorties… voir même de l’humour !

Modérateur : graffa

Répondre
Osborn Betty
Messages : 3
Enregistré le : dim. 25 févr. 2018 07:51

adidas tubular shadow

Message par Osborn Betty » dim. 25 févr. 2018 08:07

Signaturen perforerede tre striber branding på sidepanelerne og Stan Smith branding adidas tubular shadow på hælen afslutter tingene. Tag et kig på de officielle billeder ovenfor og kig efter denne helt hvide adidas Stan Smith Lædersøm til at løse i den nærmeste fremtid. Kan købes nu, her er et andet kig på adidas AlphaBounce EM Pink. Denne version af adidas AlphaBounce leveres med en maskineret mesh øvre lavet i en kvinders eksklusive Pink colorway. Oprettelse af kontrast er signaturen White BOUNCE mellemsål, der også sikrer, at disse vil være en af de mest behagelige adidas-modeller, der ikke kommer med Boost, da EVA-skum er blevet designet til at føle blød og give en lydhør, elastisk oplevelse, når den kører.

Hits af fed orange få øjnene, som de kan ses på båndet tre striber mærker på sidepanelerne. En hvid EVA sål enhed med subtile hits af sort runde ud udseendet. Du kan købe denne EQT Support ADV på udvalgte adidas-konti nu til $ 110.adidas udgav to adidas handball spezial kvinders eksklusive farveveje af adidas NMD R1, da vi nu giver dig et detaljeret kig på White Rose colorway. Denne farveway af NMD R1 har en hvid åndbar mesh i hele flertallet af den øvre med tonal detaljer på hælen fan, tre striber branding og snørebånd. Den eneste kontrast kommer på EVA skær, der adidas iniki har været i en blød nuance af pink.

Kvindernes adidas EQT Support Refined modtager en ren finish til en af sine mange sommer 2017 farveveje. Sneakeren har en blanding af hvid med grå accenter til den øvre, mens det friske design er fremhævet med popper af lys violet placeret på nylon tre striber branding på siderne, hælfligen og del af hælen. Matchende hvide snørebånd, mellemsål og en gummi ydersål fuldender udseendet helt. Se efter denne kvindes farvevej af adidas EQT Support Refined hos udvalgte adidas butikker og online i dag. Hold det altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og de seneste sneaker nyheder.

En anden sneaker der adidas pure boost faldt i dag var PORTER x adidas NMD Chukka. Ubeslutsom, når det kommer til denne udgivelse? Lad os kigge nærmere. PORTER x adidas NMD Chukka holder tingene temmelig tonale og enkle, da den øverste er lavet i en Black Primeknit øvre parret sammen med Black PORTER TANKER nylonstof noteret på medial kvartalet. Også på den øvre er de tapede øjenblusser, den trekantede læderhåndhævede snørebånd, 3-Stripes hæl tape, en White Boost mellemsål udstyret med Blue EVA indsats og en sort gummi ydersål. Chukkas om sommeren? Hvorfor ikke, hent et par af PORTER x adidas NMD Chukka i dag til detailprisen på $ 160.

Det ligner Parley x adidas collabs er her for at blive. For nogle dage siden holdt begge mærker deres første Ever Run-event for at bidrage til at øge bevidstheden om havbevarelse. De inviterede løbere, atleter, oceanambassadører, miljøforkæmpere, kunstnere, influencer og medier til at mødes for denne store begivenhed. Under denne begivenhed blev der lavet nogle meddelelser: "Fall / Winter 2018 Ultra Boost vil have 80 procent af det øvre materiale lavet fra havet plast, "Maestrini sagde. "Det er ikke længere en tilføjelse.

Det kommer til at være, hvordan vi laver Ultra Boost i fremtiden. Det er så alvorligt begået, at vi er med denne ide. "Maestrini nævnte også, at adidas vil lave en million par sneakers ved hjælp af Parley til Oceanens A.I.R. adidas yeezy (undgå, opsnappe og omdanne plastik) tilgang. I 2018 har de planer om at lave fem millioner par Parley-sko. "Vi vil altid begynde med præstation, fordi vi er forankret i sport, men i dag kan du ikke sige, at der er sport på den ene side og livsstil på den anden. Kultur og sport er alle sammenflettet, "sagde han. "Vi skal have Parley lave sko med originaler også fordi vi er så engagerede i fremtiden. Det vil blive et sandt anker for innovation, som vi vil bruge til forskellige franchises i Image vores sortiment. "Bliv afstemt, da mere info begynder at overflade.

Répondre

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur enregistré et 2 invités